Gereedschappen

Gereedschappen

Makita: Makita is een wereldwijd toonaangevend merk voor hoogwaardig elektrisch gereedschap en accessoires, opgericht in Japan in 1915. We leveren een breed scala aan betrouwbare en innovatieve gereedschappen, waaronder boormachines, zaagmachines en slijpmachines, ontworpen voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Bij MAKITA staat kwaliteit, prestatie en veiligheid voorop in al onze producten. Met een sterke focus op duurzaamheid en gebruiksgemak streven we ernaar om de behoeften van onze klanten te vervullen en te overtreffen. Ontdek vandaag nog het verschil dat Makita kan maken voor uw projecten!

Ghibli & Wirbel: Ghibli is een bekend Italiaans merk dat gespecialiseerd is in de productie van professionele reinigingsapparatuur. Het bedrijf werd opgericht in 1987 en staat bekend om zijn hoogwaardige stofzuigers, veegmachines, schrobzuigmachines en hogedrukreinigers. Ghibli-producten worden gebruikt in diverse sectoren, waaronder schoonmaakdiensten, industrie, horeca en gezondheidszorg. Het merk wordt gewaardeerd vanwege zijn betrouwbaarheid, duurzaamheid en efficiëntie in het leveren van uitstekende reinigingsprestaties.

Wirbel is een ander gerenommeerd Italiaans merk dat zich toelegt op de productie van professionele reinigingsapparatuur. Opgericht in 1975, biedt Wirbel een breed scala aan reinigingsoplossingen, waaronder stofzuigers, schrobzuigmachines, tapijtreinigers en hogedrukreinigers. Het merk richt zich op innovatie en kwaliteit, met producten die zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van diverse commerciële en industriële omgevingen. Wirbel-producten worden gewaardeerd om hun prestaties, duurzaamheid en gebruiksgemak, waardoor ze een populaire keuze zijn bij professionals wereldwijd.

Contimac: Contimac is een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van professionele machines en gereedschappen voor industrieel gebruik. Sinds de oprichting in 1922 heeft Contimac zich gericht op het leveren van hoogwaardige en duurzame oplossingen voor diverse toepassingen, zoals compressoren, zaagmachines, boormachines, schuurmachines en meer. Het merk staat bekend om zijn betrouwbaarheid, innovatie en klantgerichte benadering. Contimac-producten worden gewaardeerd door professionals vanwege hun robuuste constructie, efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid in veeleisende werkomgevingen.

Facom: Facom is een Frans merk dat wereldwijd erkend wordt voor zijn hoogwaardige handgereedschappen en opslagsystemen. Sinds de oprichting in 1918 heeft Facom een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van innovatie, kwaliteit en vakmanschap. Het merk biedt een breed scala aan gereedschappen, waaronder sleutels, tangen, ratels, momentsleutels en gereedschapskisten, die worden gewaardeerd om hun robuustheid, ergonomie en precisie. Facom-gereedschappen worden veel gebruikt in diverse sectoren, waaronder de auto-industrie, luchtvaart, bouw, onderhoud en reparatie. Ze zijn de keuze van professionals die streven naar uitmuntendheid in hun vakgebied.

DAB-pompen: DAB is een toonaangevend Italiaans merk dat gespecialiseerd is in de productie van waterpompen en pompsystemen. Met meer dan 40 jaar ervaring staat DAB bekend om zijn innovatieve benadering, kwaliteitsproducten en uitstekende klantenservice. Het merk biedt een uitgebreid assortiment pompen voor verschillende toepassingen, waaronder watercirculatie, drukverhoging, drainage, irrigatie en watervoorzieningssystemen. DAB-pompen worden gewaardeerd om hun betrouwbaarheid, efficiëntie en duurzaamheid, waardoor ze een populaire keuze zijn bij zowel professionele installateurs als particuliere gebruikers wereldwijd. Met voortdurende investeringen in onderzoek en ontwikkeling blijft DAB streven naar innovatieve oplossingen die voldoen aan de steeds veranderende behoeften van de markt.