slider gereedschappen.jpg

Makita

Makita is gesticht in 1915 in Japan en is wereldwijd de grootse producent van powertools. 
Makita machines zijn robuust en eenvoudig, zowel in gebruik als in onderhoud. 
Ze zijn gemaakt met één doel voor ogen: dag na dag presteren.


 

 

StanleyBlack&Decker

Stanley is gekend voor het leveren van onvermoeibaar, innovatief en krachtig gereedschap dat vaklui over de hele wereld helpt bij het bouwen en herstellen, en de bescherming van 's werelds waardevolle dingen.

Black&Decker is al meer dan 100 jaar de trouwe partner van vele doe-het-zelfklussers. Met zowel krachtige tuin-en klusgereedschappen als huishoudelijke producten, helpt Black&Decker om jouw klussen in en om het huis snel en met gemak af te ronden.

Facom

Facom is een merk van de StanleyBlack&Decker-groep en biedt meer dan 8000 producten, van opbergsystemen (gereedschapswagens, kasten, werkbanken, draagbare opbergsystemen, enz.) en standaardgereedschap (sleutels, schroevendraaiers, hamers, tangen, enz.) tot speciaalgereedschap (automobielindustrie, elektriciteit, luchtvaart, enz.) en elektrisch gereedschap om in alle reparatiebehoeften te voorzien.

 

 

Brennenstuhl

De Brennenstuhl-groep is een internationale onderneming op het gebied van elektronica en elektrotechniek. Wij zijn daarin geslaagd dankzij ons voortdurend streven naar duurzame innovaties.

Ons hoogwaardige productgamma omvat naast toestellen voor stroomdistributie (o.a. kabelhaspels, kabelboxen en meervoudige stekkerdozen) ook toestellen voor overspanningsbeveiliging, domotica, beveiliging, verlichting. LED-Verlichting, LED-verrlichting met zonnecellen, mobiele oplossing met zonneënergie, bewegingsmelders, rookmelders en andere detectoren in zake beveiliging tegen brand en intoxicatie.

Knipex

Knipex is met een assortiment van meer dan 1.000 artikels het leidinggevende tangenmerk van de wereld.

Alle tangen worden vervaardigd uit hoogwaardig materiaal zodat dat ze ruim voldoen aan de verwachtingen van de gebruikers.

 

Contimac

Contimac is reeds lang een grote producent op vlak van professionele machines, gereedschappen en werkplaatsinrichting voor de industrie-, bouw- en automotive sector.

Sterke merken, grote voorraad en een selectief uitgekozen verdeelsnet zijn de belangrijkste troeven van Contimac. De gereedschappen en machines zijn alleen verkrijgbaar via een erkend dealer zoals onze winkel L&S Trend in Bekkevoort.

Hieronder een kleine greep uit ons assortiment gereedschappen