BANNER-FRISTADSKANSAS.jpg

Bij L&S Trend vind je een ruime keuze aan werkkledij voor professionals en doe-het-zelvers.

Wij werken samen met grote, bekende merken zoals ondermeer Fristads, Caterpillar en Dunlop.

Hieronder vind je wat meer informatie over de verschillende merken.

Fristads Kansas

Fristads Kansas producten zijn duurzaam, functioneel en trendy en bedoeld voor ambachtslieden en mensen die in de industrie werken. Of het nu om werkbroeken, overalls, winterjassen of hoge zichtbaarheidskleding gaat, Fristads Kansas biedt alleen het beste. 

In samenwerking met partners als GORE-TEX®, COCONA® en WINDSTOPPER® maken we werkkleding van de beste kwaliteit voor de professionals van nu. 

 

Artelli

"Het merk in persoonlijke beschermingsmiddelen dat eersteklas kwaliteit combineert met een optimaal draagcomfort en dit tegen een scherpe prijs."

Dunlop

Dunlop is de wereldleider in beschermende laarzen, erkend voor haar goede bescherming en comfort. Dunlop biedt markt geïnspireerde oplossingen en is een waardevolle partner.

Met ons merk bieden we het hoogste veiligheids- en comfort niveau in de markt. We zijn vastberaden om onze klanten elke dag weer optimaal te ondersteunen bij de te verrichten werkzaamheden. Door te bouwen op jarenlange kennis en ervaring weten we onze unieke productie technologie optimaal in te zetten voor gebruikers in de met zorg geselecteerde markten. 

 

 

Caterpillar

Het merk Caterpillar is vooral gekend voor de veiligheidsschoenen met stalen zool en stalen neus. Ze zijn verkrijgbaar in tien verschillende modellen.

Aigle

De rubberlaarzen van Aigle worden geproduceerd in Frankrijk. Ze zijn beschikbaar voor dames en heren, van maat 36 tot en met maat 47.

 

Berghen

Berghen is een Belgisch merk met een ruime collectie van wandelschoenen, stads- en vrijetijdsschoenen, trekkersschoenen, e.a. Ze worden gekenmerkt door hun waterdicht en ademend materiaal.

Hieronder een kleine greep uit ons assortiment werkkledij